Van (A)mbacht tot (Z)wijndrecht 2.0
Van (A)mbacht tot (Z)wijndrecht 2.0

Beste leden,

Zoals de meeste van jullie nog wel zullen weten, werd er door mij in de vorige ‘nieuwsbrieven’ of in die tijd de ‘Space’ genoemd, altijd wel een woordje aan jullie gericht over het wel en wee van onze vereniging.

We moeten overigens terug in de tijd toen we voor het eerst de ‘Space’ in de lucht brachten. Omstreeks in februari 2012 zag de eerste ‘Space’ het licht en trapte ik af met deze opening: ‘Beste Swindregters en ABC-ers, ik heb begrepen dat we nu een gezamenlijk ‘Space’ hebben, dus kunnen jullie ook met ons mee lezen’…. .

Nu we weer zo’n item nieuw leven hebben ingeblazen onder auspiciën van onze PR met als waardevolle aanvulling van Rachel , heb ik gemeend om dit – na 8 jaar- voort te zetten met als titel van “A tot Z 2.0”.

Het gaat de vereniging voor de wind en mede door de inbreng van een aantal leden, hebben wij als bestuur kunnen constateren dat er minder vanaf de ‘zijlijn’ wordt gekeken maar nu met ons wordt meegedacht en uitgevoerd.

Denk hierbij aan het initiatief van een aantal competitiespelers die de training van de totale competitiegroep op zich hebben genomen. Dank daarvoor, maar laten we daarbij vooral niet vergeten om blijvend uit te kijken naar één (gekwalificeerde) trainer binnen deze groep.

Ook het initiatief van een aantal van jullie om de jeugd weer op rit te krijgen, is natuurlijk door ons niet ongemerkt voorbij gegaan. Nu ook het aantal leden sterk toeneemt, worden de speeltijden op de maandag- en donderdagavonden ook enigszins ingekort en wordt er, niet geheel onterecht, door sommige leden verzocht of we de zaalhuur niet kunnen verlengen! Nu moeten we ons natuurlijk niet ons gelijk ‘rijk rekenen ‘, maar hierover nadenken binnen ons bestuursoverleg lijkt zeker gerechtvaardigd!

Tenslotte wil ik en mag ik niet vergeten dat we ook goed scoren met het ‘gratis verkrijgen’ van geld; de ‘Grote Club Actie’ was een groot succes, maar ook het item ‘SponsorsKliks ‘ brengt ook extra geld in het laatje.

Onze penningmeester lacht in zijn vuistje, maar is wel degelijk bij zijn qui-vive om de realiteit niet uit het oog te verliezen!

We zijn er natuurlijk nog lang niet en blijven attent en in overleg met bijvoorbeeld de NBB en Silver Shuttle; ook hierover zullen wij jullie blijvend informeren.

Ik wens jullie allemaal een fijne voortzetting van dit nieuwe (sportieve) jaar!

Met vriendelijke groet,

Jan Dost
Voorzitter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *