Van (A)mbacht tot (Z)wijndrecht 2.0 – Mei 2020
Van (A)mbacht tot (Z)wijndrecht 2.0 – Mei 2020

Beste leden,

Dat we nu in een coronatijdperk verkeren, hoef ik jullie niet meer te vertellen, wel dat wij als bestuur inmiddels via een aantal videovergaderingen regelmatig overleg hebben om de situatie op de voet te volgen en ons voor te bereiden op dingen die gaan komen en die (nog) niet kunnen doorgaan.

Te beginnen met het nieuws dat de TC en het Bestuur, met Job en Armando in een voortrekkersrol, een nieuwe trainer hebben kunnen vinden die de competitiegroep per 1 juni 2020 zal gaan trainen voor het komende seizoen.

Hij luistert naar de naam van Rick Seinen en is 55 jaar, heeft een goede en gedegen achtergrond en we hopen in hem een waardevolle en gedreven opvolger gevonden te hebben voor Stefan.

‘Rick, van harte welkom binnen onze dynamische vereniging en we zijn er van overtuigd dat je onze (competitie)spelers met raad en daad zal kunnen bijstaan! Wij wensen je hierbij veel succes!’

Zoals bij jullie ongetwijfeld bekend, kunnen we tot 20 mei 2020 geen gebruik maken van de beide sporthallen. We moeten opnieuw het OMT-advies afwachten wanneer we weer kunnen starten. Samen geduld hebben is ook een vorm van ‘saamhorigheid’ en laten we dus de tijd zijn werk laten doen, zodat we op het juiste tijdstip weer – verantwoord- met elkaar kunnen starten in goede gezond- en gezelligheid.

Verder hebben we moeten besluiten om het Bedrijventoernooi, onder voorbehoud, uit te stellen naar het najaar van 2020. Ook de 6 zomerbadmintondagen (vanaf dinsdag 21 juli 2020) zijn nog ongewis, maar worden vooralsnog wel in de planning gehouden. Inmiddels heeft de gemeente HIA ons wel, ook enig voorbehoud, aangeboden om extra zaalruimte te reserveren voor in de zomerperiode.

Wanneer er nadere ontwikkelingen zijn, zullen wij jullie z.s.m. informeren en op de hoogte stellen. Laat de norm zijn om goed op jezelf te letten zodat we gezond en wel van start kunnen gaan op een, voor een ieder, verantwoord tijdstip.

Wij groeten jullie allen.

Bestuur ABC-Swindregt,

Carla, Darinka, Nel, Armando, Leo, Rob en Jan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *