Terugblik op de competitie
Terugblik op de competitie

Terugblik op de competitie

Het najaarsseizoen in de competitie zit er weer op!

Het was weer een mooi seizoen met ook een aantal mooie successen! Even alles op een rijtje:

Team 1 bijvoorbeeld is kampioen geworden met een grote voorsprong op de nummer 2 en heeft daardoor promotie gerealiseerd naar de 4e divisie.

Team 2 heeft zich heel knap kunnen handhaven. Ondanks een langdurige blessure van Linsey hebben ze met invallers van andere teams het toch weten te redden.

Bij team 3 is het lang spannend geweest onderin de poule wie er aan het kortste eind ging trekken en helaas is dat ons team geworden op 4 punten achterstand.

Team 4 hadden we ambitieus ingeschreven in de 7e divisie en dat hebben ze heel goed gedaan met een gedeelde 3e plek!

Ook team 5 heeft een hele knappe prestatie geleverd door gedeeld 2e te zijn geworden nadat ze vorig jaar al waren gepromoveerd!

Team 6 is ook gedeeld 2e geworden! Met veel personele problemen is het ze toch gelukt om heel veel wedstrijden in winst om te zetten!

Bij team 7 was het onderin net als bij team 3 heel spannend en helaas heeft dit team ook aan het kortste eind getrokken. Hier was de achterstand maar 2 punten dus dat was echt een close call.

En het Het herenteam heeft ook zeker naar behoren gepresteerd met een mooie 4e plek in de eindklassering.

Ik wil iedereen namens de hele technische commissie weer heel erg bedanken voor al jullie inzet en gezelligheid! Zelf ervaar ik een wedstrijddag in de Develhal als een warm bad (al is het soms net een vrieskist) waar we allemaal geïnteresseerd zijn in elkaars prestaties en ook iedereen aanmoedigen om het beste in elkaar naar boven te halen. Ik merk dat wij daar een voorbeeld (kunnen) zijn voor veel andere clubs waar de sfeer op een wedstrijddag toch wat killer kan zijn. Laten we dat zou houden! Hopelijk ervaren jullie dit ook zo.

Verder wil ik Jelte heel erg bedanken voor al zijn inzet de afgelopen jaren en heel veel succes wensen met zijn nieuwe avontuur bij BC Iduna in Utrecht.

Succes allemaal in de voorjaarscompetitie.
Armando

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *