Develhal

Parklaan 5
Zwijndrecht

Route via A16 vanuit richting Rotterdam:

Verlaat de A16 via afslag 22. Neem bij de rontonde de eerste afslag de Plantageweg op. Neem bij de volgende rotonde de 2e afslag de Parklaan. Aan het einde van deze straat kunt u voor de sporthal parkeren.

Route via A16 vanuit richting Breda:

Verlaat de A16 via afslag 22 en neem direct de eerste afslag op de rotonde de Pieter Zeemanstraat op. Neem de volgende rotonde de eerste afslag en rij de Burgemeester Doumaweg op. Volg deze weg tot de volgende rotonde. Neem de 2e afslag en rij de Plantageweg op. Neem bij de volgende rotonde de 2e afslag en blijf op de Plantageweg. Neem bij de volgende rotonde de 2e afslag de Parklaan. Aan het einde van deze straat kunt u voor de sporthal parkeren.

Ridderhal

Hoge Kade 60
Hendrik-Ido-Ambacht

Route via A15 vanuit richting Rotterdam/Gorinchem

Neem vanaf de A15 afslag 21 en rij over de N915 richting Hendrik-Ido-Ambacht. Ga bij de stoplichten rechtsaf de Noordeinde op en rij bij de volgende stoplichten rechtdoor en hou rechts aan naast de rotonde. Rij over de Nijverheidsweg
en ga na het passeren van het Tankstation rechts de Antoniuslaan op. Neem bij de volgende rotonde (wereld bol) de 2e afslag en volg de Antoniuslaan tot de volgende rotonde en neem hier de eerste afslag de Hoge Kade op. U kunt bij het 2e bruggetje aan de linkerzijde parkeren.

Route via A16 vanuit richting Breda/Rotterdam

Neem af de A16 afslag 23 en rij over de Hendrik Ydenweg richting Hendrik-Ido-Ambacht. Ga bij het stoplicht rechtdoor de Antoniuslaan op tot de rotonde. Neem de 2e afslag en blijf de Antoniuslaan volgen tot de volgende rotonde. Neem hier de 3e afslag en ga de Hoge Kade op. U kunt bij het 2e bruggetje aan de linkerzijde parkeren.