Senioren algemeen

De senioren van ABC-Swindregt zijn opgedeeld in een groep recreatieve spelers en een groep competitiespelers. Voor beide groepen staat het spelplezier voorop. Dit is een belangrijk aspect waar we binnen de club veel aandacht aan besteden. Zo organiseren we door het jaar heen diverse activiteiten, zoals het oliebollentoernooi of clubkampioenschappen. Ook na de inspanningen op de baan, kun je gezellig een drankje doen met je medespelers in de kantine.

Het unieke aan ABC-Swindregt is dat we de mogelijkheid bieden om zowel in Hendrik-Ido-Ambacht als in Zwijndrecht de sport te beoefenen, op meerdere dagen in de week. Als recreatieve speler kun je bijvoorbeeld wekelijks op zowel maandag als donderdag spelen. Als competitiespeler train je op maandag gedurende de najaarscompetitie en kun je samen met de andere senioren vrijspelen op de donderdagen. De thuiswedstrijden spelen we met alle teams gelijktijdig op de zondag; gezellig druk!

Is je interesse gewekt? Kom kennis maken met de mensen van de club en speel twee keer gratis mee en stuur een e-mail naar secretariaat@abcswindregt.nl. Kijk gerust voor de details op de volgende pagina’s.

MAAK
BADMINTON
JOUW SPORT!