Senioren competitie

Wij beschikken over 8 teams verspreid over diverse niveaus van 9e divisie tot en met 5e divisie. De teams trainen gedurende de najaarscompetitie structureel op de maandagen in de Ridderhal te Hendrik-Ido-Ambacht. Onder leiding van hoofdtrainers Lorenzo Lasalvia, Jelte van der Vaart, Tjitske van der Vaart, Michiel Swart, Hanna Couwenhoven en Henjo Swart worden gevarieerde trainingen gegeven, waarbij aandacht is voor zowel conditie, techniek als tactiek.

De seniorentraining worden gegeven in twee groepen van elk 1 uur en 15 minuten. De 8 teams zijn standaard verdeeld over de trainingsgroepen:

  • Groep 1: 19.30 – 20.45; Teams 4, 5, 6 en 7
  • Groep 2: 20.45 – 22.00; teams 1, 2, 3 en het herenteam.
  • Spelers die geen competitie spelen, maar wel willen trainen kunnen aansluiten in groep 1 of 2

Na de najaarscompetitie is er gelegenheid voor het spelen van wedstrijden in teamverband in de voorjaarscompetitie. Lijkt je dit gezellig, doe dan vooral mee!

In de aanloop van het nieuwe competitieseizoen worden 4 extra trainingen georganiseerd in de maand juni. Kan je alvast oefenen in het samenspelen met je teamgenoten.

Naast de senioren competitiespelers is Hanna Couwenhoven verbonden aan de jeugd. De jeugd- en seniorentraining worden gezamenlijk afgestemd met de trainers om trainingen aansluitend op elkaar te geven elke maandag in de Ridderhal. Door deze koppeling tussen jeugd en senioren ontstaat een mooie opbouw, wat tevens de doorstroming van jeugdspelers naar senioren bevordert en relatief makkelijk laat verlopen.