Rookie 2.0 – (Een knorrige oude man)
Rookie 2.0 – (Een knorrige oude man)

Eindelijk mag ik weer eens naar hartenlust volledige onzin uit mijn brein laten klotsen om u weer deelgenoot te maken van allerlei nonsens en lariekoek die dan ook weer direct komen opborrelen. En ik kan u verzekeren dat het weer enorm veel zou kunnen zijn. Ik zal u niet direct overspoelen met van alles en nog wat, alhoewel…..

Uiteindelijk deed het mij goed dat ik toch weer node werd gemist met mijn uitbarstingen. Om daar maar eens mee te beginnen:

Vindt u het ook zo erg van Bridget en Andre Jr? Begreep dat Bridget met een dikke lip rondliep na de breuk. Kan ook botox zijn want zo jong is zij ook niet meer. Dreetje doet een beetje aan eilandhoppen. Flieder fladder van de 1 naar de ander!

Meer weet ik niet, u weet waarschijnlijk nog wel dat ik ook een enorme fan ben van The Voice of Holland (NOT!) Ook juryleden krijgen/kregen ruzie en laatst las ik nog in de krant (vraag dat maar aan jullie papa/mamma wat dat is) dat zelfs Anouk bezwaar maakte tegen het stemmen door publiek. Nu heb ik het publiek toch al niet hoog in het vaandel staan, maar op iemand stemmen die niet kan zingen en zodoende een goeie eruit sturen…. Maar u weet dat dit niet echt Rookie zijn genre is (Luistert u maar eens naar Eisbrecher, Tanzwut, Heldmaschine (!) uiteraard Rammstein en nog veel meer) Ik denk dat u niet direct gecharmeerd bent van deze muziek. Ik vind het geweldig!

Lekker knorrig doen is mijn 2e hobby geworden en ik noem een moorkop nog steeds Bossche Bol. Straks mogen we een Tom Poes ook geen Tom Poes meer noemen, als u begrijpt wat ik bedoel. Ik heb ook vreselijk te doen met Ron Jans die in Amerika aan de schandpaal is genageld in het Amerika van de U.S of A. Het is voor hen heel makkelijk om een niet-Amerikaan te kakken te zetten dan dat ze zelf de hand in eigen boezem steken. Het racisme aldaar viert zowat elke dag feest, maar daar mogen we waarschijnlijk van die hamster niets over zeggen. Knorrig genoeg voor u of moet ik daar de volgende keer nog eens een tandje extra bij doen.

Dit seizoen (2019-2020) is het theaterbezoek in volle gang en zijn wij getuige geweest van een memorabel optreden van Waardenberg en de Jong. Ook waren wij in de Ahoy bij het optreden van Golden Earring en het meest strakke en fantastische concert waar ik bij was: The Kik zingt Boudewijn de Groot. Een retestrak optreden was dat. Wacht nog op de DVD (Als die ooit komt.). Binnenkort moeten wij afscheid nemen van het Groot Niet Te Vermijden die besloten hebben dat dit hun laatste seizoen is. Wij zullen ze terdege gaan missen. Gelukkig hebben we nog de Wereldband (die zich momenteel heeft omgedoopt naar Slapstick) EN binnenkort ook nog weer een voorstelling van 1 van mijn grote helden: URBANUS.

Ik zal het voor de 1e keer maar kort houden. Veel leesplezier en tot de volgende maand (?). Misschien dan ook weer eens iets over badminton en mijn langdurige blessure.

Groetjes, De Rookie 2.0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *