Rookie 2.0 – (Een knorrige oude man)
Rookie 2.0 – (Een knorrige oude man)

Heel hartelijk dank aan de mensen van het “maandnieuws” opput internet van uw onvolprezen club om, en nu kom ik dan tot mijn punt, boven het nieuwste stukje van de Rookie een waanzinnige GIF te plaatsen. Ik vind het geweldig. Hou het er maar boven staan. Gelukkig is er nu de mogelijkheid om elkaar elektronisch te bestoken met allerlei onzin maar ook zinnige dingen zoals uiteraard mijn stukkie in 2.0 en zo kan ik u toch op de hoogte houden van het ach en wee van de Rookie.

Nou, tis weer tijd om te knorren! Wat dacht u van de hamsterwoede van nuchter Nederland. En ik nog denken dat het om die kleine pluizige beestjes ging die ze in Zuid-Amerika op de barbeknoei leggen af te fikken. Nee, blijkt iets te zijn als men in Nederland denkt dat er ergens een groot gebrek aan gaat komen zoals pleepapier men dat massaal gaat kopen. Ook als je normaal 25 rollen per jaar weg loopt te poepen je dan direct voor de komende 50 jaar inclusief diarree pleepapier gaat kopen. En totaal NIÉTS voor een ander achter laat. Dat is wat er onlangs is gebeurd en op dit moment misschien ook nog steeds aan de hand is. Zoals iedereen moet ook de Rookie zijn boodschappen doen en heb ik op een zaterdagochtend net een dag na het hamsteréééén vreselijk gelachen om alle lege vakken in groente en fruit, zuivel, plee en zakdoekjes vakken die dan heel erg leeg waren. Geen pasta meer te krijgen. Wat een volk en dan zie je ze kijken en denken: die vent is gek. Zal toch zeker andersom zijn? En iedereen die je spreekt zegt dan ook dat ZIJ het niet doen. Nee, nee maar ondertussen.

Helaas is er ook besloten om niet meer in groepen in sportzalen te sporten enkel en alleen om besmetting te voorkomen. Hoe jammer het ook is, alle maatregelen en afgelastingen die men doet om het virus zo weinig mogelijk de kans te geven daar kan de Rookie het alleen maar mee eens zijn. Hoe jammer het ook is dat al vele theatervoorstellingen gecanceld zijn, (Tot nu toe een stuk of 6,7,8 en counting) het zal de virusbeestjes hopelijk min en der de kans geven iedereen te besmetten. U weet dat de Rookie een pleuris hekel heeft aan temperaturen boven de 20 graden Celsius. Voor deze keer mag het dan wel ff 30 graden plus worden om die rotzakjes weg te krijgen. Tenminste, dat wordt gezegd over het virus. Ik hoop dat we elkaar over een paar maanden weer op een normale manier kunnen omhelzen, kussen en een handje geven. Tot die tijd zullen we het met een “elleboogje” moeten doen.

Gelukkig heb elk nadeel ook zijn voordeel: het songfestival gaat NIET door! Daar hoef ik toch verder niets meer over te zeggen toch? Ook zakelijk gaat het natuurlijk niet echt goed. Collega’s blijven noodgedwongen thuis door ziekte en/of schoolgaande kinderen. Op Rookies werk zal al zo’n 30 tot 35% thuis werken of ziek thuis zijn.

Toch een vervelend stukje deze keer. Ook het beloofde verhaal over badminton zit er momenteel niet in. Nieuwe ceedees moet de Rookie nog aanschaffen en het theaterbezoek heb ik hierboven vermeld.

Ik hoop dat ik de volgende keer beter nieuws heb.

Groetjes, de Rookie 2.0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *