Recreanten op vrijdag

In verband met de coronamaatregelen is het momenteel niet mogelijk om op vrijdagmiddag te komen spelen. Zodra de regels weer wat versoepeld zijn, hopen we weer snel een shuttletje te kunnen slaan.

De opzet zonder crisismaatregelen:

Op vrijdagmiddag van 13:30 – 15:30 uur ben je van harte welkom om in de Develhal te komen badmintonnen. Je hoeft geen lid van de vereniging worden om op deze dag te spelen. Dus eens een keer te proberen of badminton wat voor jou is? Maar natuurlijk ook voor diegene die meer willen spelen of gewoon als jouw vaste sportmoment. Kom dan snel langs!

Er is altijd begeleiding aanwezig om je op weg te helpen, zeker als je nog niet met de regels van het badmintonspel bekend bent. Je speelt 2 uur achter elkaar tegen verschillende tegenstanders, afhankelijk van de drukte en jouw uithoudingsvermogen! Gezelligheid staat voorop en door de verschillende niveaus is er altijd wat voor jou bij!

Mocht je voor het eerst in aanraking komen met de badmintonsport, wij hebben rackets te leen! Shuttles zijn tijdens deze middag aanwezig dus eigenlijk hoef je alleen maar je binnensport schoenen mee te nemen en je goede humeur!

Kortom je zit nergens aan vast! Dit alles kan allemaal al voor slechts € 3,- per keer! Tot Vrijdag!