Open Asterix Toernooi 2019 zaterdag 19 april
Open Asterix Toernooi 2019 zaterdag 19 april

Beste Badmintonvrienden,

Op zaterdag 13 april 2019 organiseert BC Asterix voor de 9e keer het Open Asterix Toernooi. Wat moet je weten over het toernooi?

Wie? Er wordt gespeeld in de categorieën 2 5 en 7

Wat? Deelname is mogelijk aan maximaal 2 onderdelen

Alle onderdelen worden in poules gespeeld, bij 12 of minder deelnemers voor het desbetreffende onderdeel.

Waar? Kralingenhal te Rotterdam

Tijd? Het toernooi duurt van 9.00 uur tot ongeveer 23.00. Aansluitend aan het toernooi wordt er zoals ieder jaar gezellig geborreld!

Kosten? De inschrijfkosten bedragen €10,00 per persoon per onderdeel (inclusief toernooiheffing van Badminton Nederland)

Opbrengsten? In alle gespeelde onderdelen zijn geldprijzen te winnen. Daarnaast is er een verenigingsprijs voor de best presterende vereniging

Inschrijven? Klik hier

Met vorig jaar meer dan 150 deelnemers belooft het Open Asterix Toernooi opnieuw een geweldige dag te worden. De toernooicommissie hoopt op wederom een flink aantal fanatieke sporters en tevens op een grote aanloop van publiek. Schrijf je dus zo snel mogelijk in via badmintonnederland.toernooi.nl, maar doe dit vóór 31 maart 2019.

Wij hopen dat jij samen met ons ook deze editie van het BC Asterix Open Toernooi tot een groot succes komt maken. Voor vragen kun je mailen naar asterixtoernooi@gmail.com.

Met sportieve groet,

De toernooicommissie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *