Wil je van Badminton jouw sport maken?

En ben je al helemaal zeker van je zaak: Hier kan je het inschrijfformulier downloaden. Deze kan je insturen naar bestuur@abcswindregt.nl of ingevuld meenemen naar de zaal en aan iemand van het bestuur overhandigen. Je kan ook gewoon om het formulier vragen in de zaal.
Wacht eens even ik wil eerst meer weten!
Dat kan! ABC-Swindregt is badmintonvereniging die zowel in Hendrik Ido Ambacht als in Zwijndrecht de badmintonsport aanbied voor jong een oud! Het maakt dus niet uit of je een toptalent bent of gewoon een gezellige avond wil sporten het is allemaal mogelijk! Kom eerst eens kijken en zelfs tot twee keer gratis proberen!
Kom gewoon langs op een van de speeldagen of stuur voor meer informatie eerst een mailtje naar bestuur@abcswindregt.nl

Voordelen van ABC-Swindregt;

  • Ruim speelaanbod in beide gemeentes! Jeugd, Senioren competitiespelers en Recreanten
  • Maar liefst twee gecertificeerde trainers die de jeugd de kneepjes van het badmintonsport leren!
  • Op de feest en vakantie dagen na heel het jaar badminton! (link zomerbadminton)
  • Voor alle niveaus!
  • Lid van de Nederlandse Badminton Bond en dus de mogelijkheid om competitie te spelen!
  • Weer of geen weer, altijd badminton weer!

Wat moet ik weten als ik lid word?
Je hebt voor het spelen van badmintonsport natuurlijk wel wat materialen nodig. Zo worden in de zalen waar we spelen alleen gespeeld op sportschoenen speciaal voor binnen gebruik. Sportkleding is handig maar geen must. Een racket kun je, zeker de eerste keren, lenen bij de vereniging. Binnen de vereniging zijn een aantal verkooppunten voor rackets, bespanning en overige materialen. Zo nu hoef je alleen nog maar je spullen te pakken en snel naar de hal!

Wanneer je lid word gaan we als vereniging een vergoeding vragen, deze ontvang je altijd aan het begin van het seizoen, tenzij je tijdens het seizoen lid wordt, dan krijg je een rekening voor de resterende maanden het speeljaar. Wij vinden het fijn als je deze betaald. Voor vragen over betalingen kan je altijd terecht bij penningmeester@abcswindregt.nl
Mocht je toch verliefd zijn geworden op een andere sport en wil je je lidmaatschap opzeggen, dan dien je dit altijd schriftelijk te melden bij het bestuur via bestuur@abcswindregt.nlZorg dat dit voor 31 Juli binnen is. Zo weet je zeker dat je het volgende seizoen geen rekening meer krijgt! Let op restitutie van de jaarlijkse contributie is helaas niet mogelijk. Dit klinkt hard maar bijvoorbeeld de zaal hebben we al wel een heel jaar voor je betaald.

Mocht je geen lid willen worden maar wel af en toe willen komen spelen? Dan hebben we hiervoor een strippenkaart. Deze kost € 100,-- en bevat 10 strippen. Gedurende 1 kalenderjaar heb je dan de mogelijkheid om te komen spelen zonder dat je lid hoeft te worden.

Zit je ondanks alles nog vol met vragen? Neem contact met ons op en mail naar  bestuur@abcswindregt.nl