Jeugd Trainingen

Jeugdspelers kunnen twee keer in de week  training volgen. Op maandag- en donderdagavond.
Recent hebben we zoveel nieuwe enthousiaste jeugd leden mogen verwelkomen bij de club dat we de training op maandagavond hebben moeten opsplitsen in twee groepen. Er wordt nu training gegeven vanaf 18:00 tot 19:00 uur en van 19:00 uur tot 20:00 uur. In de eerste groep vanaf 18:00 uur hebben we nu de kinderen tot ongeveer 10 jaar, een echte harde leeftijd grens is er niet. We kijken in welke groep hij of zij het beste uit de verf komt. De overige kinderen trainen van 19:00 tot 20:00.

Op de donderdagavond is de tijd van 19:00 uur tot 20:00 uur ongewijzigd gebleven. Beide avonden zijn in de Ridderhal in Hendrik Ido Ambacht.

Als club streven wij ernaar om niet alleen te trainen, maar ook wedstrijden te spelen. Daarom wordt er vanaf het tweede jaar lidmaatschap vanuit gegaan dat je meedoet met de competitie. Zo kun je gelijk in de praktijk brengen wat je geleerd hebt tijdens de training. Bovendien is dit ontzettend leuk voor de groepssfeer. De competitiewedstrijden worden gespeeld in de periode februari t/m mei en thuiswedstrijden worden zoveel mogelijk op zaterdagen gespeeld.