Op 28 juni vond het jaarlijkse bedrijventoernooi van badmintonvereniging ABC-Swindregt plaats.

Een avond in teken van sporten met collega’s, samen strijden om een goed resultaat tegen andere lokale bedrijven. En na afloop gezellig een praatje, hapje en drankje. Alle ingrediënten voor een succesvol team building uitje.

De avond begon met het nemen van de 14 team foto’s, die bij de prijsuitreiking netjes ingelijst werden verstrekt aan de team captains, een blijvende herinnering. En om 20.00 begon de strijd en werd er voor elk punt gestreden. Ook vanaf de tribune werd er gestreden maar dan met aanmoedigingen en aanwijzingen.
Veel teams hadden wel een of meerdere badmintonners in de gelederen, wat soms hevige strijd opleverde. Daarnaast heb ik vooral genoten van enthousiaste deelnemers die er alles aan deden om punten binnen te halen, vaak luidruchtig aangemoedigd vanaf de tribune door collega’s.
Een voorbeeld hiervan waren de Domino’s pizza teams, ze renden van links naar rechts en van voor naar achter over het veld. Alles werd er gedaan om die shuttle terug te slaan. Respect, en als jullie net zo enthousiast en snel pizza’s bezorgen dan komt het helemaal goed. Wat mij betreft de winnaars maar qua punten plaats 13 en 14.
Andere teams die keihard, en enthousiast hebben gestreden, Vissers Groen die door een blessure wat tegenslag had, sterkte met herstel, Zenez, FW administraties, MPA, Internorm en de Bezorgberen. De strijd bovenin was spannend, Rivoss eindigde als vierde maar wist van de top 3 te winnen, van Leeuwen buizen, oud winnaars, maar deze keer brons, en ook de leraren van Develstein college haalde het net niet. Het ABC-Swindregt bedrijven toernooi 2018 en fel begeerde beker is gewonnen door Cledo.

Van harte gefeliciteerd, en tot volgend jaar.