ABC-Swindregt heeft een nieuwe trainer
ABC-Swindregt heeft een nieuwe trainer

ABC-Swindregt heeft een nieuwe trainer.

Badmintonvereniging ABC-Swindregt is het seizoen begonnen met een nieuwe trainer. Na het vertrek van de vorige trainer is Stefan Vissenberg aangetrokken om de trainingen te gaan leiden. Stefan heeft eerder training gegeven bij BC Shuttlek en is afgelopen zomer naar Slovenië geweest om daar een cursus voor het trainerschap te volgen. Daarnaast speelt Stefan zelf nog competitie bij TFS Barendrecht in de Tweede divisie.

“We kijken uit naar de trainingen van Stefan en hopen dat hij de competitiespelers allemaal naar een hoger niveau kan tillen” aldus competitieleider Roderick Swart. Zelf heeft Stefan ook zin om met de trainingsgroepen aan de gang te gaan. “Zin in komend seizoen heb ik zeker! Dit seizoen zal ik er alles aan doen om de spelers beter te maken en altijd gaan we voor het kampioenschap, voor elk team. Met zo’n gemotiveerde groep weet ik ook zeker dat we hierin gaan slagen!”

De competitie begint voor ABC-Swindregt aanstaande zondag 16 september met thuiswedstrijden in de Develhal in Zwijndrecht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *