BEDRIJVENTOERNOOI 2017

Vorige jaren was een groot succes! Dus ook dit jaar nodigen wij u van harte uit voor het ABC Swindregt bedrijventoernooi. Kunt u een team van minimaal 4 en maximaal 6 collega’s bij elkaar krijgen op donderdag 22 juni a.s.? Schrijf dan snel in!
Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom en staat er een kop koffie of thee voor klaar. Om 19.45 uur starten we met een gezamenlijke warming-up om daarna met de wedstrijden te beginnen. We sluiten de avond af met de prijsuitreiking in de kantine.

De kosten
Leden van de “Club van 100”               : € 100

Niet leden van de “Club van 100”       : € 150

Mocht u interesse hebben om lid te worden van de “Club van 100” en wenst u hierover meer informatie dan kunt u contact opnemen met Carla de Jong, penningmeester@abcswindregt.nl. Indien u besluit lid te worden van de “Club van 100”, dan zijn de kosten voor het bedrijventoernooi 2017 € 100.

Wat bieden wij u als deelnemer van het bedrijventoernooi
– 2 consumptiebonnen per teamlid (minimaal 4 leden, maximaal 6) te besteden tijdens 
prijsuitreiking;
– drankje tijdens de wedstrijden;
– mogelijkheid om via een evenementenpagina van Facebook reeds met de tegenpartij kennis te maken;
– Een hele leuke en gezellige avond!

Aanmelden
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar bedrijventoernooi@abcswindregt.nl. Wij willen u vragen dit voor 23 mei te doen. Na aanmelding ontvangt u een e-mail met hierin alle benodigde informatie.

Goodiebag
Heeft u een leuk artikel namens uw bedrijf voor een goodiebag, laat het dan weten. Bij voldoende animo willen we een goodiebag samenstellen. Op deze manier kunt u uw bedrijf bij de andere deelnemers onder de aandacht brengen.

Wij hopen u op 22 juni a.s. te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Rob den Otter, Lennart Fioole, Lucinda van den Eijnden en Joke den Otter