Plus Koehoorn en Plus Volgerlanden Clubfund actie!
Plus Koehoorn en Plus Volgerlanden Clubfund actie!

Op 16 maart 2018 was er de succesvolle aftrap van de unieke Plus ClubFund-actie die ABC-Swindregt samen met Plus op heeft gezet. Ieder ABC-Swindregt lid krijgt zijn eigen unieke actiefolder zo spoedig mogelijk, waarmee men eenvoudig de eigen FANshop kan openen.

Zelf niet op de foto geweest maar wel punten sparen? Kijk dan voor unieke artikelen met alleen het logo van de vereniging erop; http://abc-swindregt.clubfund.nl/WebshopClub

Bovendien kan men ook heel makkelijk familie, vrienden en bekenden uitnodigen een bezoekje te brengen aan de FANshop én te gaan sparen voor FANartikelen. Voor zichzelf of voor het lid.

Want 1 ding moge duidelijk zijn…vanaf nu gaan we allemaal sparen voor gratis FANartikelen bij Plus Koehoorn en Plus Volgerlanden. Je eigen spelersfoto op artikelen als muismat, broodtrommel of badslippers…dat wil toch iedereen!

Je spaart bovendien niet alleen voor jezelf maar ook voor de Clubkas. Want van iedere bestelling ontvangt ABC-Swindregt een heel mooi gedeelte direct in de clubkas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *