Senioren

ABC-Swindregt heeft de senioren opgedeeld in een groep recreanten en een groep competitie. Voor beide groepen staat het spelplezier voorop, dit is een belangrijk aspect waar we binnen ABC-Swindregt veel aandacht aan besteden.

De spelers van de competitiegroep badmintonnen allen in de najaarscompetitie en doen eventueel mee met de voorjaarscompetitie. De spelers trainen structureel onder leiding van de hoofdtrainer Daan Tahitu, die wordt geassisteerd door Lorenzo Lasalvia. Daan is een ervaren trainer, gediplomeerd voor het geven van trainingen op landelijk niveau. Hij is tevens verbonden aan andere verenigingen, waarmee soms gezamenlijke activiteiten worden ondernomen. Ook Lorenzo is een gediplomeerd trainer en is aanvullend momenteel in opleiding voor Sportleider 3.

Naast de seniorengroep zijn beide trainers verbonden met de jeugd. De jeugd- en seniorentraining worden door Daan en Lorenzo aansluitend op elkaar gegeven elke maandag in de Ridderhal in Hendrik-Ido-Ambacht. Door deze koppeling tussen jeugd en senioren ontstaat een mooie opbouw, wat tevens de doorstroming van jeugdspelers naar senioren relatief makkelijk laat verlopen.

De seniorentrainingen worden gegeven in twee groepen:

groep 1: 20.00 uur – teams 4, 5, 6 en M1
groep 2: 21.15 uur – teams 1, 2 en 3
spelers die geen competitie spelen, maar wel willen trainen kunnen aansluiten in groep 2
Ben je benieuwd naar overige speeltijden? Kijk op de pagina Speeltijden voor meer informatie.

De najaarscompetitie 2016-2017 is gestart! Klik op de volgende pagina Najaarscompetitie voor de wedstrijdschema’s en de teamindeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *